AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Sülümenli İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

2021 LGS' de başarılı olmuş öğrencimizle sınava hazırlanan öğrencilerimizi buluşturduk.

Ock

Etkili iletişim becerileri (ben dili ve sen dili, onurlandırıcı ve destekleyici konuşma vs.), sürdürülebilir takım ruhu ve kurum kültürü oluşturma çalışmaları Kapsamında okul Müdürümüz Murat GÖÇMEZ başkanlığında öğretmenlerimizle görüş-alışverişinde bulunuldu.

Ock

Kurtuluş savaşı, Çanakkale zaferi, Doğu ve Güneydoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi zaferinin şehitleri ile ilgili anma programları düzenleyerek okulumuzda hatim indirdik.

Ock

Okulumuzda bulunan laboratuvarın  kullanışlı hale getirilmesi sağlandı, eksik malzemeler temin edildi.

Ock

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT GÖÇMEZ , AKADEMİK ANLAMDA BAŞARILI OLAN VE DAVRANIŞLARIYLA ÖRNEK OLUŞTURAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİLER.

Ara

LGS 'YE YÖNELİK DENEME SINAVLARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Ara

OKULUMUZDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONULU ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZİN UFKUNU AÇABİLMEK, AKADEMİK MOTİVASYONLARINI ARTTIRABİLMEK  İÇİN AFYON İL MERKEZİNDEKİ 4 OKULUMUZA ZİYARET DÜZENLEDİK, ZİYARET EDİLEN OKULLARDAN  BİRİSİ DE 2021 TEKNOFESTE KATILMIŞ OLAN BİR KOLEJDİ.

Ara

HAFTANIN AYETİ VE HADİSİ PANOLARIMIZDA SERGİLENDİ.

Ara

OKULUMUZDA KOÇLUK SİSTEMİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

Ara

E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları hakkında Okul Müdürümüz Murat GÖÇMEZ'in sunumuyla öğretmen bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ara

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilere ilgili ders öğretmenimiz İbrahim Halil ŞİMŞEK seminer Düzenledi.

Ara

KTS FAALİYETLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ ÖNCÜLÜĞÜNDE 40 ŞAİR 40 ŞİİR ETKİNLİĞİ VE MÜNAZARA YAPILDI.

Ara

LGS'YE YÖNELİK DENEME SINAVLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR...

Ara

EERASMUS + HABER BÜLTENIMİZ AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDADIR.