AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Sülümenli İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuz tanıtım filmi yayına girmiştir

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA AFAD EKİPLERİ DAVET EDİLMİŞ OLUP AFAD EKİPLERİ TARAFINDAN DEPREM VE YANGIN TATBİKATLARI YAPILMIŞTIR. AYRICA YİNE AFAD EKİPLERİ TARAFINDAN AFET VE ACİL DURUMLARDA YAPILMASI GEREKENLER ÖNCESİNDE ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER HAKKINDA ÖĞRENCİLER BİLGİLERİLMİŞTİR.

Eyl

Sülümenli İmam Hatip Ortaokulu tam öğretmen kadrosuyla 4-8 eylül öğretmen seminerleri ve öğretmenler kurulu toplantısı ile 2023-2024 eğitim-öğretim dönemine başlamıştır.

Haz

Okul yöneticileri, öğretmenleri ve okul aile birliği başkanı bir araya gelerek mezun öğrencilerin üst öğrenime yerleşme süreçlerinin takibi konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

DEHA KAPSAMINDA EKİM AYI GELENEKLERE BAĞLILIĞIN ÖNEMİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMLARIMIZ

Ekm

Proje icerigimize proje web sayfamizdan ulasabilirsiniz

Nis

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ IDARECİ, ÖGRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMLARIYLA DİJİTAL DÖNÜŞÜM KONULU BILİM SÖYLEŞISİ GERÇEKLEŞTIRDİK.

Nis

Kız öğrencilerimize Cami ve Cuma namazı bilincini kazandırmak için merkezi büyük cami olan Sülümenli Merkez Camiine cuma namazı için öğrencilerimizin iştirakleri sağlandı.

Nis

Öğrencilerimizin millî, mânevî değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak amacıyla sınıflarımızda etkinlikler düzenledik.

Nis

OKU-YORUM PROJESİ KAPSAMINDAKİ OKULUMUZDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

Nis

ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMAK İÇİN MOTİVASYON VİDEOLARI İZLETİLDİ.

Nis

OKULUMUZ İÇERİSİNDEKİ İKİ SINIF VE OKUL KÜTÜPHANEMİZ SAAT 17:00' A KADAR ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMINA AÇIK TUTULMAKTA, ÖĞRENCİLERİMİZİN  KİTAPLARDAN VE İNTERNETTEN FAYDALANMALARI SAĞLANMAKTADIR.

Nis

Öğrencilerimizin  ilgi, istidat ve kabiliyetlerinin keşfedilmesi, etkili rehberlik ve doğru yönlendirme çalışmaları kapsamında koçluk çalışması öğretmenelerimizle toplantı yapıldı, Afyon RAM'dan gelen öğretmenler öğrencilerimize motivasyon semineri verdiler.

Mrt

Öğrencilerde, saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için, ilim, hikmet, sanat ve spor alanlarından rol-model olacak örnek şahsiyetlerden sayın Prof Dr. Mustafa GÜLER ile öğrencilerimizi buluşturduk.

BALON AVI OYUNUNDA 1. DÖNEM ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.