AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Sülümenli İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Bahar aylarının gelmesi ver havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte okulumuzun bahçesini güzelleştirmek için Fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi. Programda emek veren Özellikle Türkçe Öğretmenimiz Güler YAREN olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okul Müdürümüz Yücel ÇEVİK öğrenci ve öğretmenlerimize öğle yemeği ikramı yapmıştır.

Şbt

Okulumuz öğrencileri geleceğini planlarken bugünün yıldızlarının başarı hikayelerinden esinleniyor. Bu kapsamda Öğrencilerimize İlk Türk Astronotumuz Alper Gezeravcı ile Mete Gazozun başarı hikalerini izlettik.

Şbt

Okulumuz Öğrencileri Müdür Yardımcımız Mehmet SONGÜR eşliğinde Afyonkarahisarımızın Tarihi ve Dini mekanları gezisi kapsamında Ulu CAmi, Mevlevihane Camisi, Gedik Ahmet Paşa Külliyesii ve Tarihi konakları gezerek çevremizdeki değerlerimizi tanımışlardır.

Şbt

Okulumuz öğrencileri sabah derse başlamadan önce Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf YAREN eşliğinde hareketler yaparak derse daha enerjik başlamaktadır.

Şbt

Yorucu geçen bir dönemin sonunda öğrencilerimiz karne ve belgelerini alarak ara tatile girdiler.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRENİRKEN EĞLENSİNLER DİYEREK OKULUMUZA GEZİCİ FİLM GÖSTERİMİ GETİRDİK.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZİN DURUMLARINI DEĞERLENDİRMEK VE ONLAR İÇİN EN İYİSİNİŞ YAPABİLMEK ADINA VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR. BU VESİLEYLE ELİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPMA GAYRETİ İÇERİSİNDE ILAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şbt

SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTA BULUNUR DÜŞÜNCESİYLE DERSLERİN DAHA VERİMLİ GEÇMESİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIKLI VE HAREKETLİ GÜN GEÇİREBİLMESİ İÇİN SPORTİF FAALİYETLERİMİZE DEVAM ETMEKTEYİZ.

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

OKULUMUZDA SON HAFTA ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yorucu geçen bir dönemin ardından tüm öğrencilerimiz dönemin son haftasını çeşitli oyunlar ve sosyal etkinliklerle eğlenerek geçirdiler.

Şbt

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Fatih KILÇIK Öncülüğünde öğrencilerimizle birlikte Kızılayu Haftası etkinlikleri düzenlenmiştir.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA AFAD EKİPLERİ DAVET EDİLMİŞ OLUP AFAD EKİPLERİ TARAFINDAN DEPREM VE YANGIN TATBİKATLARI YAPILMIŞTIR. AYRICA YİNE AFAD EKİPLERİ TARAFINDAN AFET VE ACİL DURUMLARDA YAPILMASI GEREKENLER ÖNCESİNDE ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER HAKKINDA ÖĞRENCİLER BİLGİLERİLMİŞTİR.

Eyl

Sülümenli İmam Hatip Ortaokulu tam öğretmen kadrosuyla 4-8 eylül öğretmen seminerleri ve öğretmenler kurulu toplantısı ile 2023-2024 eğitim-öğretim dönemine başlamıştır.